You will not be able to view this website in all its glory until you upgrade your browser to one that supports web standards.


Home arrow Paard en Vakantie
Paard en vakantie PDF Afdrukken E-mail

Paard en vakantie

Image

Ook voor de mensen die tijdens hun vakantie periode hun trouwe viervoeter niet willen missen bieden wij de mogelijkheid om samen met uw paard / pony op vakantie te gaan. Tijdens deze periode kunt u uw paard / pony in onze moderne pensionstalling in vakkundige handen achterlaten. U kunt van hieruit elke dag op elk tijdstip uw paard / pony opzadelen en genieten van de buitenlucht tussen de groene heuvels. Daarnaast kunt u ook hier uw koets afstallen om ook uw paard en pony op uw gewenst tijdstip op te tuigen en van een overweldigend buitengebied tijdens uw koetsen tocht te genieten van de vrijheid van het brons-groen-eiken Limburgs Heuvellandschap.

Image Image

Ons bedrijf is gelegen aan de rand van het unieke natuurgebied "Het Gerendal".
Het gebied leent zich uitstekend voor buitenritten op de goed onderhouden wegen en paden. Zelfs met paard en koets zijn de wegen en paden goed berijdbaar. Een aanrader voor ieder paardenliefhebber om mee te maken.

Image Image

In samenwerking met nabij gelegen pensions, hotels, appartementen-verhuur en camping bieden wij arrangementen aan met stalling voor u paard/pony in onze moderne stoeterij.

ImageImage

Wij verhuren paarden / pony's voor rijden in onze nieuwe rijbak.

Image

Voor de meer ervaren ruiters / amazone's kunt u paarden / pony's huren voor buitenritten.


Daarnaast verhuren wij "paard en koets" voor ritten door het geweldige natuur landschap. Tijdens deze ritten brengen wij u op unieke plekken langs de vele landschaps natuurgebieden en vergezichten. U waant zich tijdens deze tochten in een ander heel verweg gelegen land. De vergezichten reiken tot over onze landsgrenzen. Een ervaring die u zeker niet mag missen.

Image Image